Inicio Sesion

MÚSICS VILA-REALENCS “TOTS UNITS”

Concert commemoratiu del 25é aniversari de la Fundació Tots Units de Vila-real

El proper diumenge 24 de gener, a les 18:30 hores, tindrà lloc en l’Auditori de Vila-real un concert únic a la ciutat, dins els actes de celebració dels 25 anys de la constitució de la Fundació Tots Units de Càritas Diocesana. Rosanna i Gisela Morales, conegudes sopranos vila-realenques, han reunit un important nombre de músics locals que han volgut sumar esforços per col·laborar en la tasca social que du endavant aquesta entitat.

Es tracta d’un projecte inèdit que permetrà al públic gaudir de diferents estils i maneres d’entendre i fer música que des del nostre poble s’escampa arreu del món i que reunirà en un sol acte els següents músics vila-realencs:

vJavier Bonet (trompa)

vSPANISH BRASS LUUR METALLS: Indalencio Bonet (trombó), Carlos Benetó (trompeta), Juanjo Serna (trompeta), Sergio Finca (tuba), Manolo Pérez (trompa).

vRosanna i Gisela Morales (sopranos)

vCarlos Edo (guitarra clàssica)

vOscar Campos (piano)

vVictoriano i Hèctor Goterris (piano i violí)

vPascual Gimeno (piano)

vSalvador el Pono, Salva del Real, Ruben Cerisuelo i Toni Porcar (música flamenca)

vVicent Colonques (tenor)

vPANZAN: Vicent Colonques (fill), Dario Diaz, Tico Porcar (música jazz)

vJosé Antonio  Navarro (tenor)

vLA QUINTA DOLÇAINERA: Sergi Vilar (dolçaina), Joan Canyà (dolçaina), Paco Magnieto (dolçaina), Manuel de Rabassa (percussió), Josep Salmeron (percussió), Fanfi García (actor clown).

vCAMBRA 3: Araceli Batalla (piano), Ana Esteller (clarinet), Olga Lluch (flauta), Isabel Marsal (ballarina).

vNatalia i Elena Lapuerta (flauta i guitarra)

vJosé Manuel Folch (tenor)

vTRIO TAMISOS: Alfons Rochera (violoncel), David Flores (violí) i Laura Villalba (piano).

La recaptació d’aquest concert anirà destinada íntegrament a contribuir en la feina que Fundació Tots Units està desenvolupant des del seu inici en favor de les persones en situació d’exclusió social amb l’objectiu d’aconseguir una integració d’aquest col·lectiu al món laboral, oferint-los acollida i assessorament personal, formació ocupacional i intermediació laboral.

Les invitacions es poden adquirir a 5€ en els establiments col·laboradors (Papereria Carmen, Forn de pà Victoria el Boixo, Mercería Fortuño, Articles de regal Las Mellizas, Panadería Hnos. Gómez, Agència de Viatges Escapa’t, El Cantonet de Maria Pilar, Carnisseria Gil, Patchwork Sara Pallarés, Gloria Miró Estilistes, Òptica Chabrera i Conesa i Vilanova-Llopico Ortopèdia) o cridant al telèfon de Fundació Tots Units 964 52 54 86.

Cartell web

Ultimas Noticias

itinerarios-integrados-para-la-insercion-sociolaboral-de-personas-en-situacion-o-riesgo-de-exclusion-social-2 Durante el año 2019, la Fundación Tots Units, está llevando a cabo el Programa de “ITINERARIOS INTEGRADOS DE INSERCIÓN...