Programa operativo de inclusión social y de la economía social (POISES)

En noviembre de 2016 Fundació Tots Units pusimos en marcha la Línea de Actuación "Creación de empleo de inserción y acompañamiento productivo y socio-educativo", incluído en el Programa Operativo de Inclusión Social y de la Economía Social (POISES) en su apartado de "Generación y consolidación de empleo en las empresas de economía social" y financiado en el 50% por el Fondo Social Europeo.

programaFSE2017 web

Programas de formación profesional para desempleados

Estos son los dos nuevos cursos que hemos puesto en marcha dentro del Programa de formación profesional para desempleados, modalidad de colectivos en exclusión social.

publicidad 02

MÚSICS VILA-REALENCS “TOTS UNITS”

Concert commemoratiu del 25é aniversari de la Fundació Tots Units de Vila-real

El proper diumenge 24 de gener, a les 18:30 hores, tindrà lloc en l’Auditori de Vila-real un concert únic a la ciutat, dins els actes de celebració dels 25 anys de la constitució de la Fundació Tots Units de Càritas Diocesana. Rosanna i Gisela Morales, conegudes sopranos vila-realenques, han reunit un important nombre de músics locals que han volgut sumar esforços per col·laborar en la tasca social que du endavant aquesta entitat.

Es tracta d’un projecte inèdit que permetrà al públic gaudir de diferents estils i maneres d’entendre i fer música que des del nostre poble s’escampa arreu del món i que reunirà en un sol acte els següents músics vila-realencs:

vJavier Bonet (trompa)

vSPANISH BRASS LUUR METALLS: Indalencio Bonet (trombó), Carlos Benetó (trompeta), Juanjo Serna (trompeta), Sergio Finca (tuba), Manolo Pérez (trompa).

vRosanna i Gisela Morales (sopranos)

vCarlos Edo (guitarra clàssica)

vOscar Campos (piano)

vVictoriano i Hèctor Goterris (piano i violí)

vPascual Gimeno (piano)

vSalvador el Pono, Salva del Real, Ruben Cerisuelo i Toni Porcar (música flamenca)

vVicent Colonques (tenor)

vPANZAN: Vicent Colonques (fill), Dario Diaz, Tico Porcar (música jazz)

vJosé Antonio  Navarro (tenor)

vLA QUINTA DOLÇAINERA: Sergi Vilar (dolçaina), Joan Canyà (dolçaina), Paco Magnieto (dolçaina), Manuel de Rabassa (percussió), Josep Salmeron (percussió), Fanfi García (actor clown).

vCAMBRA 3: Araceli Batalla (piano), Ana Esteller (clarinet), Olga Lluch (flauta), Isabel Marsal (ballarina).

vNatalia i Elena Lapuerta (flauta i guitarra)

vJosé Manuel Folch (tenor)

vTRIO TAMISOS: Alfons Rochera (violoncel), David Flores (violí) i Laura Villalba (piano).

La recaptació d’aquest concert anirà destinada íntegrament a contribuir en la feina que Fundació Tots Units està desenvolupant des del seu inici en favor de les persones en situació d’exclusió social amb l’objectiu d’aconseguir una integració d’aquest col·lectiu al món laboral, oferint-los acollida i assessorament personal, formació ocupacional i intermediació laboral.

Les invitacions es poden adquirir a 5€ en els establiments col·laboradors (Papereria Carmen, Forn de pà Victoria el Boixo, Mercería Fortuño, Articles de regal Las Mellizas, Panadería Hnos. Gómez, Agència de Viatges Escapa’t, El Cantonet de Maria Pilar, Carnisseria Gil, Patchwork Sara Pallarés, Gloria Miró Estilistes, Òptica Chabrera i Conesa i Vilanova-Llopico Ortopèdia) o cridant al telèfon de Fundació Tots Units 964 52 54 86.

Cartell web

La revista Poble premia el treball de Fundació Tots Units

La revista Poble, de Vila-real, ha fet entrega de 500 euros a la Fundació Tots Units i 500 euros més a la Fundació Primavera, i es solidaritza amb la causa d’ambdues entitats que treballen per la inserció laboral i social amb les seues respectives empreses Salutnet i Reciplana.

El director de Poble, Juanjo Clemente, ha entregat el taló al president de Fundació Tots Units, Enric Reverter.

premi POBLE

14 jóvenes finalizan el curso de gestión de residuos urbanos de Fundació Tots Units

El pasado 31 de octubre celebramos el acto de clausura del curso de gestión de residuos urbanos impartido por Fundació Tots Units dentro del proyecto de “Mejora de la ocupabilidad para jóvenes parados en dificultad social”, financiado por la Obra Social “la Caixa”. Los 14 alumnos estuvieron acompañados en este acto por sus familiares y amigos, profesores, miembros del consejo y voluntarios de Fundació Tots Units y representantes del Ayuntamiento de Vila-real. Recibieron el título de manos del director de la oficina principal de “la Caixa” en Vila-real, Pedro Catalán, la gestora territorial de la Fundación Bancaria “la Caixa”,  Soraya Casado, y el secretario de Fundació Tots Units, Miquel García.

Leer más...

Inaugurada la nueva tienda Moda Amiga en Castellón

Fundació Tots Units y Reciplana Recuperacions inauguraron el pasado 8 de noviembre de 2013 la nueva tienda de ropa de segunda mano MODA AMIGA en la ciudad de Castellón. 

Más de un centenar de personas, entre trabajadores, responsables, voluntarios y colaboradores de la entidad, así como diversos representantes de las instituciones castellonenses, quisieron dar la bienvenida a este nuevo proyecto de “economía solidaria y sostenible”, tal y como lo definió el presidente de la Fundació Tots Units, Enric Reverter. Y es que MODA AMIGA se integra dentro de un proyecto global que lleva a cabo Fundació Tots Units y Reciplana Recuperacions, en colaboración con Cáritas Diocesana, para la inserción laboral de personas en dificultad social a través de la recogida, gestión y venta de productos textiles.

Leer más...